Cumula - Innoveer uw klantcontact en communicatie-infrastructuur

Communicatietechnologie: uw vraagstukken

Het innoveren van de communicatie-infrastructuur of telecom-infrastructuur moet planmatig en in een hoog tempo gebeuren om niet achterop te raken in de branche waarin uw organisatie opereert. Bij een groot aantal uitdagingen en vraagstukken op dit gebied kan Cumula u adviseren en begeleiden. Hieronder staan een aantal typische voorbeelden daarvan, maar wij willen benadrukken dat iedere opdracht maatwerk is waarover wij graag met u in gesprek gaan.

De ontwikkeling van een visie en strategie op het gebied van communicatietechnologie geeft richting aan de te ondernemen stappen in de komende jaren.

Een goede doelarchitectuur is nodig om de nieuwe technologie├źn op het gebied van communicatie tot een goed samenwerkend geheel te smeden.

Het opstellen van een business case onderbouwt uw keuze voor vernieuwing en geeft inzicht in kosten en baten.

Het opstellen van een programma van eisen, een gedegen aanbestedingsprocedure en onderhandelen op basis van diepgaande kennis van de markt.

Bij de implementatie van een nieuwe communicatie-infrastructuur zijn veel externe partijen betrokken en wordt ook veel gevraagd van uw eigen organisatie.

De optimale functionele inrichting van een nieuwe oplossing,  de aanpassing van processen en de adoptie van nieuwe technologie bij gebruikers vraagt om specialistische kennis en ervaring met innovatietrajecten.