Cumula - Innoveer uw klantcontact en communicatie-infrastructuur

Project Management

Bij de implementatie van nieuwe klantcontactoplossingen of een nieuwe communicatie-infrastructuur is een goede project manager van groot belang. Iemand die met u meedenkt over een goede governance structuur en de business doelstellingen helder voor ogen houdt. Iemand die pro-actief is en snapt wat leveranciers vragen van uw organisatie en wat de onderlinge afhankelijkheden in het project zijn. Iemand die weet hoe je een breed draagvlak creëert in de organisatie en hoe je moet omgaan met weerstand.

In de projectaanpak van Cumula staan helder gedefinieerde doelstellingen en resultaten, een goed communicatieplan en een goede governance structuur altijd centraal. En de mensen in uw organisatie staan centraal. Dat Cumula project managers de methodieken en de tools beheersen ‘goes without saying’, maar waar het echt om gaat zijn de communicatieve vaardigheden en het inzicht in mens en organisatie van de project manager.

Cumula project managers en programma managers zijn stuk voor stuk zwaargewichten die op ICT en klantcontact gebied de meest uitdagende opdrachten tot een goed einde weten te brengen. Het beste bewijs daarvan zijn de projecten en programma’s die Cumula heeft afgerond.

Klik hier voor een overzicht van de projecten en programma’s van Cumula.